Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi>
Ankara Bilim Üniversitesi ve Novarge Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı
Kariyer

Ankara Bilim Üniversitesi ve Novarge Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi arasında, uzaktan eğitim sertifika programları düzenlenmesine dair iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi arasında, uzaktan eğitim sertifika programları düzenlenmesine dair iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Yavuz DEMİR, Novarge Yönetim Kurulu Başkanı Mesut KARAAĞAÇ, Ankara Bilim Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Harun MEYDAN ve Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan Çağlar katılım sağladı.

İmza töreninde görüşlerini aktaran Prof. Dr. Yavuz DEMİR özel sektör ve üniversite işbirliğine vurgu yaparak;  Genç bir üniversite olmamıza rağmen kısa sürede önemli ölçüde değişim ve gelişim kaydeden Ankara Bilim Üniversitesi özel sektör temsilcileri ile birlikte hareket ederek, ortak vizyon belirleyip çok güzel çalışmalara imza atıyor. Üniversitelerin sadece kampus içerisinde dışa kapalı çalışmalar yapan yapılar değil, ülkemizin gelişmesi için bulunduğu şehre faaliyet ivme ve ufuk katan bir misyonu üstlenen kurumlar olması da gerekiyor. Yapacağınız projelerin basarili olmasını diliyorum.'' dedi.

Ankara Bilim Üniversitesi ve Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Türkiye geneli katılıma açık sertifika programları düzenlenecek.



  • Paylaş

Yorumlar

Bu makaleye henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum Yap

Yorumunuzun onaylanması için lütfen tüm alanları eksiksiz doldurunuz. *