Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi>
KÜÇÜK YAŞTA YAZILIM EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
Kariyer

KÜÇÜK YAŞTA YAZILIM EĞİTİMİNİN ÖNEMİ

Kodlama eğitiminin öneminin tüm dünyada farkına varılmasıyla birlikte, kodlama eğitim yaşı ilkokula inmiştir. Kodlama eğitimiyle bireyler, küçük yaştan itibaren teknolojiyi tüketen değil teknoloji üreten bireyler haline dönüştürülmektedir.

Karanlıkta Yol Gösterici: Görsel Zekâ

Karanlıkta Yol Gösterici: Görsel Zekâ

2020 yılını uğurlamaya hazırlandığımız, güneşli bir Aralık sabahından hepinize merhaba.

Öğrenmeye Engel: Dikkat Eksikliği ve Önleme Yöntemleri

Öğrenmeye Engel: Dikkat Eksikliği ve Önleme Yöntemleri

Haftanın başında sizlerle başarıyı elde ederken büyük yetilerimizden biri olan konsantrasyon kavramından ve konsantrasyonu elde etme becerilerinden bahsetmiştik. Bu yazımızda da konsantrasyon düzeyinin bir etkeni olan “dikkat dağınıklığından” bahsedeceğiz.

Dünyayı Değiştiren Güç: Sayısal Zekâ
İş Hayatı

Dünyayı Değiştiren Güç: Sayısal Zekâ

Bugün yazımızda sizlerle; tarihin en büyük icatlarına ve dünyanın değişimine katkıda bulunan bireylerin ortak bir özelliği olan sayısal zekâdan bahsedeceğiz.

Ankara Bilim Üniversitesi ve Novarge Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı
Kariyer

Ankara Bilim Üniversitesi ve Novarge Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

Ankara Bilim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi arasında, uzaktan eğitim sertifika programları düzenlenmesine dair iş birliği protokolü imzalandı.